Palandöken Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi

WEB https://palandokenhuseyinavniulas.meb.k12.tr
Adres : Hüseyin Avni Ulaş Mah. Alparslan Türkeş Bulvarı Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi Palandöken/ERZURUM
VİZYON : Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden milli ve manevi değerleri benimsemiş mutlu bireyler olarak en az bir yabancı dil bilen sanat ve kültürel faaliyetlere katılan çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bireysel kabiliyetleri ön plana çıkararak özgüveni tam olan, paylaşmayı bilen, olumlu davranışlar sergileyen öğrenmeyi ilke edinmiş sorumluluk sahibi vatanını, milletini, devletini seven insancı değerleri benimsemiş her türlü bilimsel gelişmelere açık liderlik vasıfları taşıyan ekip çalışmalarına katılımcı bireyleri topluma kazandırabilmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:30-12:30 Sabah derslerin başlangıç ve bitiş saati 12:30-13:20 Öğle Arası 13:20-15:40 Öğleden sonra derslerin başlangıç ve bitiş saati
Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Her türlü toplu taşıt araçları her 10 dakikada bir ulaşım yapabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Hüseyin Avni Ulaş Mah. Millet Camii Karşısı Yıldızkent-Palandöken/ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 5 Km
Kontenjan Bilgileri :